Onze passie voor koffie groeide als een koffieplant. In 2018 werd een zaadje geplant die onze nieuwsgierigheid deed kiemen naar wat er meer in dat kopje koffie zat. Deze groeide nóg meer door workshops te volgen en ons verder te verdiepen in de koffiewereld. In 2020 begon het idee te bloeien om onze passie voor koffie te delen met anderen. Dit plan ontwikkelde zich steeds verder en een jaar later zijn we trots op onze eigen koffiebranderij zodat we onze passie kunnen delen met jullie.


We kiezen ervoor om te werken met specialty coffee omdat we op deze manier verzekerd zijn van de beste kwaliteit, een duurzaam product en eerlijke handel. We selecteren doelbewust koffiebonen op hun smaak en eigenschappen en respecteren die door de ambachtelijke branding in onze microbranderij. Hierdoor houden we nauw toezicht op de kwaliteit van het afgewerkt product.  


We hopen jullie te kunnen verwelkomen in onze branderij te Maldegem. 


Mieke en Claude 

CONTACTEER ONS

Huwelijk, geboorte of andere gelegenheid waarbij je origineel uit de hoek wil komen? Wilt u in uw bedrijf of in uw zaak met onze koffie werken? Ben je op zoek naar geschenken op maat voor uw medewerkers? Contacteer ons gerust om  vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen.